Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 mar 2013, o 20:58 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 mar 2013, o 20:56
Posty: 2
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
Share on Facebook Share on Digg Share on MySpace
Cześć.
Mam problem z grą gdyż mam lagi podczas samej gry. Nawet gdy zmieniłem ustawienia na minimalne cały czas są. Komputer dobry chodzą bardziej wymagające gry. W grze 11-13 fpsów tylko w większości innych gier po 30 nawet więcej :(

Zacina się podczać samej walki gdy np stoje i patrze się tylko na ściane to brak lagów a gdy się tylko odwrócę na jakiś większy obszar to już tnie masakrycznie.

Jakieś pomysły?

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 8 mar 2013, o 21:26 
Offline
24/7
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2010, o 16:29
Posty: 459
Lokalizacja: Wejherowo
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Mężczyzna
Ulubiona gra: FPS'y
Gra z Biedry? xD Ja kupiłem Fallout 3, Rage, Deus Ex ;p

Komputer PC czy laptop? Podaj specyfikacje.

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 8 mar 2013, o 21:41 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 mar 2013, o 20:56
Posty: 2
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
Tak gra z biedry.

Komputer:
AMD FX 4100 Quad-Core Processor 3.60 GHz
GeForce GTX 560
4GB Ram
Windows 7 Home Premium 64bit

Jeśli chcecie coś jeszcze wiedzieć o kompie to piszcie odrazu jak to zobaczyć/zrobic xD

Co robiłem żeby nie lagowało:
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej,
zbędne programy powyłączane,
wszystko na minimalne w ustawieniach,

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 26 mar 2013, o 09:14 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 maja 2012, o 07:55
Posty: 3
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
Gra powinna Ci śmigać aż miło, co najmniej dla mnie to dziwne, że tak to wygląda. Ja u siebie na XP przechodziłem tą grę przy gtx 460 i nie było żadnego problemu. Może to winach architektury 64-bitowej, może ktoś tutaj zawalił z optymalizacją, bo ogólnie z tego co pamiętam gra była przeciętna.

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 1 kwi 2013, o 18:46 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2013, o 17:46
Posty: 35
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
Ulubiona gra: Borderlands 2
Rozdzielczość i FXXA na min.
Napisz jakie efekty.

 Zobacz profil 11222965 
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Szukaj:
Reklama
Projekt graficzny: Maciej Fikus | Kodowanie : Jarosław Wulnikowski
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do forum
eCodile is IT company. Our goal are developing custom web application in Poland. We are using plenty the newest technology on frontend (Angular.js, backbone.js, SASS) and backend(node.js, MEAN.js, meteor) side application. eCodile focusing to bring the best real time web application for our client. For that type of application we use socket.io and node.js.