Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 sty 2013, o 14:22 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2013, o 19:31
Posty: 14
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Mężczyzna
Ulubiona gra: Wiedźmin 2
Steam Login: piotrek078
Platforma: PC , PS3
Share on Facebook Share on Digg Share on MySpace
Witam , potrzebuję pomocy a mianowicie :
Namówili mnie koledzy dzisiaj do gry w Lol'a więc postanowiłem ogarnąć sobie ją . Nigdy nie grałem w tą grę więc postanowiłem zagrać w samouczka najpierw . Trening podstawowy przeszedłem . I właśnie zaczął się mój problem , gdy chciałem rozegrać trening bojowy nie mogłem wybrać żadnego bohatera bo po prostu nie ma żadnego portretu tam ! nie wiem czy coś jest nie tak z tą grą czy coś ja źle zrobiłem że nie wyświetla mi się żaden portret bohatera , a wyraźnie pisze tam ''Wybierz bohatera, klikając na jego portret'' . Liczę na to że mi pomożecie

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 17 sty 2013, o 15:32 
Offline
HardCore
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 wrz 2010, o 13:25
Posty: 934
Obrazki: 2
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Płeć: Mężczyzna
Ulubiona gra: League of Legends
Steam Login: btq12 / testowe666
Może masz coś wpisane po prawej stronie nad wyborem bohaterów ? Przyjmijmy, że jest tam fraza "Olk" i już nie pokaże żadnego bohatera.

 Zobacz profil 13421729 
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 17 sty 2013, o 15:36 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2013, o 19:31
Posty: 14
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Mężczyzna
Ulubiona gra: Wiedźmin 2
Steam Login: piotrek078
Platforma: PC , PS3
Nic nie ma wpisanego , już kombinuje pół dnia nad tym i nic . Wylogowywałem się , logowałem się po kilka naście razy , resetowałem komputer i dalej to samo ..

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 17 sty 2013, o 18:30 
Offline
Uzależniony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2012, o 20:25
Posty: 272
Lokalizacja: Katowice
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Mężczyzna
Ulubiona gra: COD: MW
Steam Login: Kiro, kiro401
Platforma: PC
Piotrek, spróbuj z nowym kontem lub kontem od znajomego. Ostatecznie napisz do Riot'a (Twórców League of Legends).

 Zobacz profil 15642345 
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 17 sty 2013, o 18:44 
Offline
24/7
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2010, o 16:29
Posty: 459
Lokalizacja: Wejherowo
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Mężczyzna
Ulubiona gra: FPS'y
Rapair gry próbowałeś?

W launcherze (mam nadziję, że wiesz co to) w prawym górnym rogu są zębatki. Kliknij na nie. W opcjach powinien pokazać się button "Napraw" albo "Reapir". Użyj tego, pomaga na wszystko, jak nie to format albo coś Ci blokuje LoL'a - program, zapora. To może być też tak mała drobnostka, że jej nie znajdziesz - format.

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 17 sty 2013, o 20:55 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2013, o 19:31
Posty: 14
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Mężczyzna
Ulubiona gra: Wiedźmin 2
Steam Login: piotrek078
Platforma: PC , PS3
ok , próbuje dalej ;)

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 17 sty 2013, o 21:46 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2013, o 19:31
Posty: 14
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Mężczyzna
Ulubiona gra: Wiedźmin 2
Steam Login: piotrek078
Platforma: PC , PS3
a będę się rozdrabniał na jakiś samouczkach , pogram sobie najlepiej z botami to szybciej ogarnę ;)

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 16 sie 2013, o 15:31 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2013, o 23:30
Posty: 3
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
u mnie cała klasa gra oprócz mnie, mówili że to łatwe xD

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 18 sie 2013, o 10:58 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2013, o 11:08
Posty: 1
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
W Launcherze jest opcja Repair. Spróbuj :)

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Szukaj:
Reklama
Projekt graficzny: Maciej Fikus | Kodowanie : Jarosław Wulnikowski
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do forum
eCodile is IT company. Our goal are developing custom web application in Poland. We are using plenty the newest technology on frontend (Angular.js, backbone.js, SASS) and backend(node.js, MEAN.js, meteor) side application. eCodile focusing to bring the best real time web application for our client. For that type of application we use socket.io and node.js.