Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 wrz 2012, o 13:46 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2012, o 13:45
Posty: 1
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
Share on Facebook Share on Digg Share on MySpace
Witam..
Mam problem z instalacją gry Diablo III mam nadzieje ze mi pomorzec.. a wiec przy próbie instalacji wyskakuje mi taki o to komunikat:
"am unexpected error occurred while trying to install. Please try again or contact Customer Support."
pomożecie ?

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 29 wrz 2012, o 15:28 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 lip 2010, o 20:38
Posty: 443
Obrazki: 0
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
Ulubiona gra: Ojciec Chrzestny
wywal wszystkie skladniki gry jeżeli zostały jakieś i instalnij jeszcze raz. :P jak nie zadziałą to jeszcze taki standard zrób jak update sterowników grafiki.

 Zobacz profil 6037451 
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 7 lis 2012, o 12:17 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lis 2012, o 12:05
Posty: 3
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
po włączeniu gry pojawia sie tylko czarny ekran

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 10 lis 2012, o 14:59 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2012, o 14:56
Posty: 3
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
Najlepiej skontaktuj się z supportem Blizzarda

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 12 lis 2012, o 22:56 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2012, o 22:48
Posty: 3
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
hmm ... a jakiego systemu używasz? Może jakieś sterowniki są źle zainstalowane?

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 23 gru 2012, o 16:19 
Offline
GRRracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 gru 2012, o 16:15
Posty: 17
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Płeć: Nie wybrano
Steam Login: bazar
Mo ze to wina sprzętu za słaby

 Zobacz profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Szukaj:
Reklama
Projekt graficzny: Maciej Fikus | Kodowanie : Jarosław Wulnikowski
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do forum
eCodile is IT company. Our goal are developing custom web application in Poland. We are using plenty the newest technology on frontend (Angular.js, backbone.js, SASS) and backend(node.js, MEAN.js, meteor) side application. eCodile focusing to bring the best real time web application for our client. For that type of application we use socket.io and node.js.